Vooraanzicht kleine 8ft container met dubbele deuren

Materiaalcontainer

Voor het veilig opslaan van materialen en gereedschap op bijvoorbeeld bouwplaatsen, bedrijventerreinen of tijdens een verhuizing/verbouwing is een materiaalcontainer ideaal. Je kunt er veel in kwijt en de container kan veilig afgesloten worden. Hacon heeft diverse soorten materiaalcontainers voor jou op voorraad, daar vertellen we hieronder graag meer over. Wist je dat je bij ons ook een materiaalcontainer op maat kunt laten maken? Neem hiervoor contact op met onze collega’s.

Opslag materiaalcontainer

De standaard materiaalcontainer is de welbekende vierkante container met damwandprofiel. Deze is bij ons leverbaar in diverse maten, de kleinste is 4ft lang (iets meer dan een meter) en de grootste is wel 40ft lang (meer dan 12 meter). Daartussen zitten veel formaten, waarvan de meest gekozen 8, 10 of 20ft zijn.

Open side materiaalcontainer

Een veel gekozen materiaalcontainer is de container met open zijkant. In plaats dat de deuren zich aan de voorkant van de container bevinden, zitten de deuren hier aan de zijkant. Het grote voordeel hiervan is dat je makkelijk bij je materialen kunt. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig lange of brede materialen opslaan, omdat je er gemakkelijk bij kunt komen met een vorkheftruck.

 

Bekijk alles

Milieu materiaalcontainer

Tot slot willen we ook graag de milieucontainer voorstellen als materiaalcontainer. Dit type container heeft een lekbak en is daarmee geschikt voor het opslaan van vloeistoffen. Dit type container is verkrijgbaar van 4 tot 20 ft.

Vloerplaat 8ft lekbak container

Materiaalcontainer kopen?

Wil je weten wat een materiaalcontainer van Hacon kost? Vul het offerteformulier hieronder in en krijg op werkdagen al binnen 2 uur een offerte toegestuurd.
Kun je niet zo lang wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)181 263 466.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.