5x de grootste voordelen van de Hacon Solar Container

In oktober 2023 presenteerden wij onze Hacon Solar container. Deze slimme, groene plug & play container is ons zonnestraaltje en daar raken we natuurlijk niet zo snel over uitgepraat. Wij vertellen je daarom graag alles over de Hacon Solar container en geven je de 5 grootste voordelen. 

Wat is de Hacon Solar container?

First things first: wat is de Hacon Solar container en wat kun je ermee? Met de Hacon Solar container hebben we de kracht van de zon gecombineerd met meer dan 40 jaar ervaring in de containerbranche. De Hacon Solar container is de eerste slimme plug & play container met geïntegreerde zonnepanelen én energieopslag. Zo kun jij op een innovatieve, groene en slimme manier aan verschillende projecten werken, waar en wanneer je wilt. 

Van de petrochemie tot infrastructuur en van de bouwbranche tot festivalorganisatoren: met Hacon Solar ben je de toekomst ver vooruit. Waarom? Wij geven je 5 redenen!

1. Emissievrij en groen ondernemen

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar duurzame alternatieven om een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Dit duurzaam en verantwoord ondernemen vraagt om de juiste oplossing als het gaat om zo min mogelijk emissie uitstoten. Met zijn geïntegreerde zonnepanelen zorgt de Hacon Solar container ervoor dat je projecten volledig emissievrij zijn. Groener dan het gras bij de buren (en concurrenten). De Hacon Solar container is de ideale keuze voor bedrijven die hun impact op het milieu willen minimaliseren en een positieve bijdrage willen leveren aan het behoud van onze planeet.

2. Plug & Play systeem

Je kent het wel, nieuwe gadgets waar je uren voor nodig hebt om ze aan de praat te krijgen. Dat geldt zeker niet voor de Hacon Solar container. Dankzij het slimme en stapelbare Wattsun batterijsysteem is werken met de Hacon Solar container een kwestie van plug & play. En met de nieuwste technologieën aan boord kom je niets te kort. Het innovatieve systeem biedt het gebruiksgemak en de flexibiliteit om moeiteloos overal jouw werkzaamheden te kunnen uitvoeren. 

Meer weten over de technische specificaties? Check het blog!

3. Locatie onafhankelijk: werkt waar en wanneer jij wilt

De Hacon Solar container is ontworpen voor locatieonafhankelijk gebruik. Of je nu op een afgelegen bouwplaats, een bruisend festivalterrein of midden in de stad werkt, deze container zorgt ervoor dat je overal toegang hebt tot betrouwbare en duurzame energie. Ook zonder energienetwerk in de buurt zorgt de kracht van de zon ervoor dat je niet stil hoeft te staan. Dus zet die Hacon Solar container maar lekker op een plek waar de zon wél schijnt! 

4. Eenvoudig te vervoeren

Wie denkt dat efficiëntie en besparing niet hand in hand kunnen gaan, heeft het fout. Omdat de zonnepanelen slim geïntegreerd zijn, kun je de Hacon Solar containers stapelen zoals elke andere container. Dit bespaart ruimte en kosten, want je hoeft geen extra frames of losse panelen te vervoeren. Stapelen maar! 

5. Ga voor zekerheid dankzij het robuuste ontwerp

Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn belangrijke kernwaarden van Hacon Containers. De Hacon Solar container is hier geen uitzondering op. Deze slimme container is jouw stoere bodybuilder. Een waar je op kunt bouwen. De containers zijn gemaakt van de meest robuuste en duurzame materialen die de tand des tijds doorstaan. Dit garandeert een lange levensduur en consistente prestaties onder alle omstandigheden. 

De zonnigste container oplossing voor elke branche!

Wat ons betreft kan iedereen wel wat zonnekracht gebruiken. Onze containerspecialisten vertellen je daarom met plezier alles over de Hacon Solar container. Neem vandaag nog contact op voor de eerste nieuwe stap in duurzaamheid, innovatie en gemak!

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant