Vooraanzicht 20ft combi werkplaatscontainer met raam en deur

De mogelijkheden met een 20ft container

De 20ft container wordt wereldwijd het meest gebruikt voor intermodaal transport. Maar wist u dat een 20ft container geschikt is voor veel meer doeleinden? In deze blog benoemen we de uiteenlopende mogelijkheden.

1. Opslag

Naast transport is ook opslag een bekende toepassing van 20ft containers. De enorme opslagcapaciteit en de eenvoudige in- en uitlaatmogelijkheden maken de 20ft container enorm geschikt voor opslag. Daarnaast is deze manier van opslag zeer betaalbaar.

2. Werkplaats

werkplaats container offshore

Ook voor het creëren van een werkplaats is een 20ft container een goede oplossing. De container neemt niet al te veel ruimte in beslag, maar biedt wel voldoende ruimte voor het benodigde interieur. Zo kan een 20ft werkplaatscontainer worden voorzien van een werkbank, stellingen, elektra, een keukenblok en opbergkasten.

3. Evenementen

Steeds vaker worden containers ingezet voor evenementen. Een 20ft container is hiervoor het perfecte formaat. Zo kunt u deze inzetten als bars, kassa's, podia of voor het maken van looppaden.

In de blog “5 redenen om containers te gebruiken voor een festival” leest u meer over containers op evenementen.

4. Op maat gemaakt

U kunt een 20ft container ook geheel op uw situatie laten afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van ramen, deuren, lekbakken, interieur, verlichting of verwarming. Meer weten over containers op maat? Lees het hier.

5. Transport speciale ladingen

Ook voor speciale ladingen kunt u een 20ft container inzetten. Zo kan een double door container aan twee zijden open, waardoor in- en uitladen eenvoudig is. Bij een all side open container kunt u zelfs alle zijden openen. Voor ladingen die van bovenaf ingeladen moeten worden is een open top container geschikt. En moet de lading gekoeld worden opgeslagen of vervoerd? Dan is een reefer container de oplossing.

20ft containers bij Hacon

Hacon Containers levert 20ft containers in voor allerlei verschillende doeleinden. Zo biedt Hacon transport-, werkplaats- en opslagcontainers, maar ook reefers voor gekoelde producten.

Benieuwd wat uw opties voor een 20ft container zijn? Neem contact met ons op!

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant