40-jarig bestaan tot modificaties: hoogtepunten 2021

Het jaar 2021 zit er alweer bijna op. Maar het zou zonde zijn als we dit jaar aan ons voorbij laten gaan zonder een terugblik. Want dit jaar spande voor ons toch wel de kroon. Onder andere op het gebied van modificatieprojecten. Nieuwsgierig geworden? We nemen u graag mee langs onze hoogtepunten van 2021.

Mooi bedrijfsresultaat ondanks corona

Een terugblik zonder te refereren naar corona is haast onmogelijk. Maar ondanks het thuiswerken en het niet kunnen ontvangen van bezoekers, wisten we onze klanten goed te helpen. En hebben we Hacon Containers goed draaiende weten te houden. Sterker nog: het was ons beste jaar ooit! Onder andere door de onderlinge band met collega’s. Zo startten eind 2020 meerdere nieuwe collega’s in het salesteam, waaronder Sarah, Christina en Bas. Al snel waren we goed op elkaar ingespeeld. Daar zijn we ontzettend trots op!

40-jarig bestaan

2021 was ook op een ander gebied een bijzonder en mooi jaar: op 31 maart bestonden wij 40 jaar! Wij zijn ontzettend blij en trots dat we al zo lang een begrip zijn in de containerwereld en u met onze uitgebreide kennis kunnen helpen met een container op maat. Ons 40-jarig bestaan hebben we natuurlijk uitgebreid gevierd. Op de dag zelf vloog er zelfs een vliegtuig met banner over de Rotterdamse haven! En op 9 oktober vierden we ons 40-jarig bestaan op de Hacon familiedag met een Oktoberfest. Het was een feestelijke en geslaagde dag. Daarnaast hebben we die dag stilgestaan bij het 12,5 jarige jubileum van Leen, onze directeur operations en Agnes, onze manager administratie. 

Harbour Run / St. Ambulance wens

Ook deden we dit jaar mee aan de achtste editie van de Harbour Run Rotterdam. De lopers hebben een fantastische prestatie neergezet op de 6 en 10 km. Na afloop van de Harbour Run Rotterdam hebben we een cheque ter waarde van
€ 5.000 overhandigd aan Stichting Ambulance Wens!

Daarnaast werkten we aan bijzondere projecten en zijn we gestart met de verkoop en verhuur van onze 6x3 units. Een mooie aanvulling op ons al bestaande assortiment.

Bijzondere projecten

Éen van die bijzondere projecten is de levering van modulaire gebouwen aan Smits Vastgoedzorg voor de renovatie van een woonwijk in Gouda. Zo leverden we opslagcontainers voor de bewoners en werkplaatscontainers voor Smits en de onderaannemers. Maar ook schildercontainers waar bouwvakkers verf kunnen mengen en opslaan. En zelfs een container waar we een zaagloods van gemaakt hebben. Als klap op de vuurpijl hebben we bovendien gezorgd voor een gebouw bestaand uit 10 modulaire units. Daar zat onder andere kantoor- en schaftruimte in.

Daarnaast hebben we een barcontainer gemaakt voor Brand. Maar wat deze samenwerking zo bijzonder maakte, is dat Brand op onze locatie zelf hun apparatuur heeft ingebouwd. Een fijne samenwerking! Ook het bezoek aan Tata Steel is ons goed bijgebleven. Niet alleen de bijzondere locatie, maar we kregen ook een kijkje in hoe onze containers gebruikt worden. Zo bouwden we voor Tata Steel al eerder drie unieke bedieningscontainers voor de smelters. 

Modificatieprojecten

Naast deze projecten bouwden we in 2021 aan mooie modificatieprojecten. Bijvoorbeeld:

Nieuw: 6x3 units

Naast mooie projecten vonden er ook een aantal zakelijke ontwikkelingen plaats. Zo verkopen en verhuren we vanaf 2021 6x3 accommodatie units. Deze units zijn breder dan standaard units en ideaal in te zetten als bijvoorbeeld een schaft- of bouwkeet. Onder andere voor de opslag van deze units hebben we er een nieuw terrein bij gekregen aan de Moezelweg 234. Inclusief wasplaats en loods, zodat we de stoelen en tafels waarmee we de unit voor u kunnen inrichten makkelijk kunnen opslaan.

Lees meer over onze nieuwe 6x3 accommodatie units

Groei van social media

Last but not least. Onze social media heeft een enorme boost gekregen. Dat ziet u vooral terug in het vaker posten van berichten. Hiermee geven we u een indruk van de projecten die we uitvoeren en bieden we u een kijkje achter de schermen. We vinden het namelijk belangrijk om onze ontwikkelingen met u te delen.

Proost op een mooi 2022

Wij sluiten 2021 af met een trots gevoel en proosten op een mooi jaar en goed vooruitzicht in het nieuwe jaar. Ook in 2022 helpen we u graag bij de verkoop, verhuur of modificatie van uw ideale container.

We wensen u een mooi, gezond en goed 2022!

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant