20ft Offshore container met serienummer

Offshore container kopen of huren?

Hacon Containers is jouw betrouwbare partner op het gebied van Offshore Containers. Wij gaan geen enkel project uit de weg en begrijpen als geen ander het belang van efficiëntie en veiligheid bij de aanleg van windmolenparken en de winning van olie en gas in offshore omgevingen. Dit soort projecten vragen om de beste materialen, en daarom bieden wij hoogwaardige offshore containers die voldoen aan de strengste normen. Of het nu gaat om opslag-, transport-, reefer- of werkplaatscontainers, onze offshore containers presteren onder extreme omstandigheden.

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Wat is een offshore container?

Een offshore container is een zeecontainer die speciaal is aangepast voor gebruik in de offshore-industrie. Denk hierbij aan sectoren zoals olie, gas en windenergie op zee. De offshore containers zijn ontworpen om de uitdagende omstandigheden op zee te doorstaan. Ze hebben een stevige constructie en corrosiebestendige materialen.

Tip: lees ons blog voor meer informatie over offshore containers!

 

 

Verschillende soorten offshore containers

De offshore containers zijn leverbaar in diverse types, waaronder opslagcontainers, transportcontainers en werkplaatscontainers. Je kunt bovendien ook kiezen voor verschillende maten, zoals de 10ft offshore container20ft offshore container of de 20ft High Cube offshore container voor het transporteren van grotere materialen.


ONs aanbod offshore containers:

 

Offshore reefer kopen of huren

Ben je op zoek naar een geschikte container voor gekoeld transport en opslag in offshore gebieden? Dan zijn onze offshore reefers er voor jou! In ons assortiment vind je een 10ft offshore reefer en een 20ft offshore reefer. Reefers bieden een flexibele oplossing voor een tekort aan koel- of vriesopslag. De koelcontainers maken het mogelijk om te koelen en te vriezen tot wel -25 graden Celsius.

 

Bekijk onze 20ft offshore reefer

Gecertificeerde offshore containers

Onze offshore containers zijn sterker, steviger en extra beveiligd om de zwaarste omstandigheden te doorstaan. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een strikte naleving van de DNV 2.7-1 normering kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Al onze offshore containers zijn gecertificeerd volgens de normen DNV 2.7-1, EN 12079, ISO en CSC. De containers zijn dus volledig gecertificeerd, waardoor jij altijd verzekerd bent van een veilige container, ongeacht waar je hem voor gebruikt.

Een offshore container op korte termijn beschikbaar?

Ons assortiment offshore containers wordt aangeboden voor zowel verhuur als verkoop. Wij hebben altijd een voorraad beschikbaar op ons depot maar kunnen ook altijd een productie onderweg op zee plannen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en waar dan ook ter wereld snel leveren. Bovendien denken we ook graag mee over speciale aanpassingen in de offshore containers. Met een assortiment van meer dan 700 containers en ruim 40 jaar ervaring in de container industrie vind je altijd de perfecte container voor jouw wensen! We kunnen vrijwel alles snel leveren en werken met een flexibele beschikbaarheid. Alleen maar voordelen, als je het ons vraagt.

 

Vraag een offerte aan

Offshore container modificeren

Alles kan in een container, dus ook in een offshore container (nou ja, bijna alles dan). Voor offshore containers zijn doorgaans dezelfde modificaties mogelijk als bij een standaard container. De offshores moeten echter aan hogere eisen voldoen dan een standaard ISO container, namelijk aan de DNV 2.7-1 standaard. Na het modificeren van een offshore container zal deze daarom opnieuw gekeurd moeten worden. Bij Hacon Containers denken we graag mee over de mogelijkheden van een offshore container, we stellen vast wat jouw wensen zijn en wat de bijkomende kosten zullen zijn. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en vind je altijd de perfecte offshore container voor jouw situatie.

 

Offshore container laten modificeren

Binnenkant van de 10ft offshore werkplaatscontainer

Offshore container kopen of huren bij Hacon Containers

Ben je op zoek naar een kwalitatieve offshore container voor bijvoorbeeld een windmolenpark op zee of een boorplatform? Koop of huur dan een offshore container bij Hacon Containers. Bij ons ben je aan het juiste adres voor offshore koelopslag of een transport- of opslagcontainer. De offshore containers in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 10ft en 20ft formaat. Uiteraard zijn de containers allemaal gecertificeerd conform de normen DNV 2.7-1, EN 12079, ISO en CSC. Neem contact op met onze container specialisten voor meer informatie over de offshore containers.

 

Neem contact op

Deze container huren of kopen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte

Bel onze adviseurs op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 (Rotterdam), +31 (0)299 461 918 (Purmerend) of gebruik onderstaand contactformulier.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00