De barcontainer van Hacon

Barcontainers zijn veelzijdig. Ze sluiten naadloos aan bij de behoeften van de evenementenbranche. De 20ft barcontainer is een ideale keuze, of het nu gaat om een klein feest of een grootschalig evenement. Met zijn handige afmetingen is deze container gemakkelijk te vervoeren naar elke gewenste locatie. Of je nu een 20ft barcontainer wilt kopen of huren, onze specialisten staan klaar om je te voorzien van meer informatie of een offerte op maat. Vergeet niet een kijkje te nemen bij onze evenementencontainers voor meer informatie.

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

Gebruik van de barcontainer

De barcontainer biedt een breed scala aan mogelijkheden voor gebruik. Of het nu gaat om een tijdelijke pop-up bar tijdens een evenement, een extra uitgiftepunt voor drankjes en hapjes, of zelfs een volledig functionerende bar- en keukenfaciliteit, de barcontainer past zich moeiteloos aan aan jouw behoeften. Met zijn flexibele ontwerp en mobiele eigenschappen is de barcontainer een veelzijdige oplossing.

De voordelen van een barcontainer

Barcontainers brengen vele voordelen met zich mee. Hieronder drie van de grootste voordelen op een rij:

 

1.    Makkelijk te verplaatsen

Een van de grootste voordelen van de barcontainer is dat deze eenvoudig verplaatsbaar is. Dankzij de demonteerbare constructie kan de barcontainer na afloop van een evenement snel worden gedemonteerd en opgeborgen. Hierdoor neemt de container minimale ruimte in beslag wanneer deze niet in gebruik is. Bovendien is de barcontainer voorzien van heftruckkokers aan de onderkant, waardoor hij eenvoudig naar een andere locatie kan worden verplaatst. Dit maakt het ideaal als een flexibel uitgiftepunt of een pop-up bar.

Barcontainer met grote open luiken en ruime bar
Barcontainer geschikt voor evenementen

2. Onderhoudsvrij

Een ander voordeel van de barcontainer is de duurzaamheid en onderhoudsvrije eigenschappen. Gemaakt van hoogwaardig staal, gaat de container lang mee zonder dat er intensief onderhoud nodig is. In tegenstelling tot andere materialen blijft de barcontainer er dus altijd netjes uitzien, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

 

3. Uitklapbare luifel

Een opvallend voordeel van de barcontainer is de ingebouwde uitklapbare luifel. Dit biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling, maar zorgt er ook voor dat klanten droog kunnen blijven, terwijl ze hun drankjes of snacks bij de barcontainer halen. De luifel geeft de barcontainer echt de uitstraling van een gezellige kraam, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bezoekers van evenementen.

Of je nu een evenement organiseert of werkzaam bent in de petrochemische sector, de veelzijdige barcontainer biedt een perfecte oplossing. Met zijn eenvoudige verplaatsbaarheid, onderhoudsvrije eigenschappen en uitklapbare luifel, is de barcontainer een uitstekende keuze voor een breed scala aan toepassingen. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over de 20ft barcontainer en ontdek hoe deze jouw volgende evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Specificaties van de barcontainer

De 20ft bar-/uitgiftecontainer komt met standaard ventilatieroosters, dubbele deurvergrendelingen, slotkast t.b.v. blokslot en een houten vloer. Ook heeft de barcontainer twee heftruck steekgaten, hierdoor kan die makkelijk verplaatst worden. Aan de buitenkant kan die worden aangesloten op elektriciteit en aan de binnenkant van de container zitten wandcontactdozen. 

De afmetingen van de barcontainer zijn: 
Binnenafmetingen:    L5.898 x B2.350 x H2.393 mm
Buitenafmetingen:    L6.058 x B2.438 x 2H.591 mm

Andere containers voor de evenementenbranche

Naast onze barcontainer heeft Hacon nog andere containers in het assortiment die perfect zijn voor gebruik in de evenementenbranche. Zoals diverse koel- en vriescontainers die uw voorraad de hele dag koel houden en standaard 20ft containers die u in kunt zetten voor opslag. De containers zijn makkelijk te stapelen. Benieuwd naar onze prijzen? Vertel ons over uw event en wat u precies zoekt.

 

Uw eigen barcontainer voor op festivals en evenementen?

Bij Hacon kunt u terecht voor allerlei soorten containers. Wilt u een barcontainer huren of kopen van Hacon? Neem contact met ons op via +31 (0)181 263 466 of info@hacon-containers.nl. Onze verkoopspecialisten helpen u graag verder.

Ons aanbod kantoorunits

Bekijk alles
containerwoning klein voor particulieren
Meer informatie
10ft Accommodatie container

De 10ft accommodatiecontainer is een standaard 10ft zeecontainer die is omgebouwd tot geïsoleerde accommodatieruimte. 

Meer informatie
10ft Accommodatie unit

De 10ft accommodatie unit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. 

Meer informatie
10ft High cube observatie container

De 10ft High Cube Observatie container is dé ideale mobiele werkruimte. Door de ramen rondom is de observatiecontainer perfect in te zetten als portiersloge, control room, of gewoon als kantoor.

10ft observatie unit met grote ramen aan alle zijden
Meer informatie
10ft Observatie / Volglas unit

De 10ft Observatie / Volglas unit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. 

Meer informatie
20ft Accommodatie container

De 20ft Accommodatiecontainer is een standaard 20ft zeecontainer die is omgebouwd tot geïsoleerde accommodatieruimte. 

accommodatie container voor petrochemie
Meer informatie
20ft Accommodatie CSC Container

De 20ft Accommodatie CSC container is een standaard 20ft zeecontainer die is omgebouwd tot geïsoleerde accommodatieruimte.

20ft_Accommodatie_unit_6x3
Meer informatie
20ft Accommodatie unit 6 x 3

De 20ft accommodatie 6 x 3 unit is een luxe variant van de accommodatie units. Het is de perfecte oplossing voor projecten waarbij er een tijdelijke gebrek is aan accommodatie/schaft/kantoor ruimtes.

20ft-accommodatie-unit-keuken-6x3
Meer informatie
20ft Accommodatie unit 6 x 3 met keuken

De 20ft accommodatie 6 x 3 unit is een luxe variant van de accommodatie units. Het is de perfecte oplossing voor projecten waarbij er een tijdelijke gebrek is aan accommodatie/schaft/kantoor ruimtes.

Meer informatie
20ft High cube observatie / volglas container CSC

De 20ft High cube observatie / volglas container is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte. 

20ft kantoor unit voorzien van ramen en deuren
Meer informatie
20ft Kantoorunit

De 20ft Kantoorunit is de ideale oplossing voor tijdelijk of permanent gebrek aan accommodatieruimte.

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00