Op elkaar gestapelde containers bij een festival

Waar kunt u een eventcontainer voor gebruiken?

Zie een eventcontainer (hetzelfde als evenementencontainer) als een pop-up stand, metalen opslag of robuuste bar voor een festival of outdoor event. Ook kunt u eventcontainer stapelen, om verschillene stages of podia af te schermen. Een eventcontainer heeft een industriële en stoere uitstraling, maar nog belangrijk: kan wel tegen een stootje. Zonder krassen of vernieling komt de eventcontainer een grootschalig evenement door.

Extra overtuiging nodig? Lees het blog '5 redenen om containers te gebruiken voor een festival'.

Of direct een eventcontainer huren of kopen? Neem nu contact op.

Kies een type eventcontainer:

Hacon heeft diverse eventcontainers voor u. Zoals een 20 ft barcontainer, koel- en vriescontainers, en een standaard (gebruikte) 20 ft container. Deze laatste zijn makkelijk te stapelen. Benieuwd naar onze prijzen? Vertel ons over uw even en wat u precies zoekt.

Neem contact op

Voordelen eventcontainer (5 x)

Met een eventcontainer heeft u in feite gelijk een hele stand. U kunt deze geheel naar wens een rebranding geven met uw eigen merk. Zowel aan de buiten- als binnenkant. Denk hierbij aan spuiten, stickers, inrichting en decoratie. Meer voordelen?

  • Zeer korte opbouwtijd. Een eventcontainer is makkelijk te transporteren en naderhand op het terrein of binnen een beurs of loods te verplaatsen. Onze containers staan op evenementen door het hele land. Soms slechts een weekend maar ook wekenlang. 
  • Weersbestendig. Is het evenement buiten? Dan biedt uw event container koelte als de zon fel is. Of fungeert deze als schuilplaats als het regent.
  • Via Hacon bieden we standaard eventcontainers aan. Bijvoorbeeld een 20 ft barcontainer of een werkplaatscontainer. Liever een eventcontainer op maat? Dat is voor ons een leuke uitdaging!
  • Goedkope eenmalige stand, of duurzame investering. Wij bieden eventcontainers aan tegen de scherpste prijzen. Benieuwd naar de verschillen in prijzen tussen huren en kopen? Neem dan nu contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte aanvragen voor eventcontainer

Vul uw gegevens in. Binnen 1 werkdag komen we bij u terug met schikte opties voor een eventcontainer. U kunt ook bellen naar +31 (0)181 263 466.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.