(Bijna) alles kan met een container: mogelijkheden en voordelen

Bij een zeecontainer denkt u misschien niet meteen aan een barcontainer, een gereedschapscontainer of een jongerencontainer. Maar wist u dat u een zeecontainer voor ontzettend veel doeleinden kunt inzetten? Of u nu een container wilt gebruiken als opslag voor uw bedrijf, als ontmoetingsplek voor jongeren of voor uw evenementen, (bijna) alles is mogelijk. In deze blog geven we u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. En wat de voordelen zijn van het inzetten van een zeecontainer.

Modificaties barcontainers

Regelmatig modificeren wij containers voor evenementen en horeca. Voor Beemster hebben wij bijvoorbeeld een standaard 20ft zeecontainer omgebouwd tot een tosticontainer. Zo kan Beemster makkelijk tosti’s uitleveren.

Beemster modificatie container

Ook een barcontainer is een optie. Daarvoor geldt dat we een zeecontainer, zoals een standaard zeecontainer kunnen ombouwen tot uw ideale barcontainer. Maar we hebben ook een 10ft en 20ft barcontainer is ons assortiment. Deze kunnen we indien gewenst ook voorzien van uw bedrijfslogo en – kleuren.

Lees meer over de voordelen van onze barcontainers

Mooie gespoten barcontainer voor ieder evenement

Voorbeelden andere mogelijkheden zeecontainers

Naast barcontainers zijn er nog veel meer mogelijkheden met zeecontainers. We geven u een aantal voorbeelden:

  • Container als badhuis. Deze containers kunnen bijvoorbeeld ingezet worden tijdens een renovatieproject waarbij de bewoners tijdelijk geen gebruik kunnen maken van hun badkamer.

Sanitair containers

Jongeren container

  • Container als kantoor of werkplaats, zie onder andere: een werkplaats met gelaste stalen opbergkast. Kantoor- en werkplaatscontainers zijn ideaal voor op de bouwplaats of als uw bedrijf te weinig werkruimte heeft. We kunnen deze containers zelfs inrichten met onder andere een verwarming en een wasbak!

Opslagcontainer met wandrekken

Voordelen inzet zeecontainer

Het kiezen voor onder andere een opslag- , werkplaats- of barcontainer brengt een aantal voordelen met zich mee. We zetten de twee belangrijkste voor u op een rijtje:

  • Het modificeren van een container is flexibel. We kunnen bijvoorbeeld een werkplaatscontainer inrichten met sanitaire voorzieningen of zorgen voor een dakterras op een barcontainer. Zoals voor Heineken.
  • Containers zijn demontabel. Zo kunt u een barcontainer weer weghalen als u hem niet meer nodig heeft. En juist weer gebruiken wanneer het drukker wordt.

Heineken festival container met trap en dakterras

Containeropstelling

Het is ook mogelijk om meerdere containers te laten modificeren. Zo maakten we voor ENGIE Electroproject een containeropstelling, inclusief trap en bordes. Het bedrijf plaatste in Amsterdam onder andere 3.100 zonnepanelen. De energie werd in de door ons geproduceerde batterijcontainers opgeslagen.

Wat is uw wens met een container? Laat het ons weten! Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze modificatieprojecten.  

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant