Stap out of the box met onze open side container familie

Een container heeft standaard twee deuren aan de korte zijde. Maar onze belofte luidt: ‘Alles kan in een container’. Dus hoe krijgen we extra lange en/of brede voorwerpen naar binnen? Daar komen onze open side containers om de hoek kijken. Deze container familie is verkrijgbaar in meerdere varianten én de mogelijkheden zijn, net zoals het uitzicht vanuit de container, eindeloos!

Wat is een open side container?

Een open side container van Hacon is niet zomaar een opslagbox. Het is een ingenieus ontworpen container die aan één lange zijde volledig geopend kan worden. Hiermee creëer je een container oplossing waarmee je letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op kunt. 

 

De open side container wordt met name gebruikt om extra lange voorwerpen te laden die niet door de standaard containerdeuren passen. Denk aan stalen buizen of houten balken. Omdat je deze goederen kunt laden via de zijkant van de container, past er dus veel meer in een container en wordt het vervoeren en opslaan van deze producten een stuk gemakkelijker. Een typisch gevalletje ‘work smarter, not harder’. 

5 ideeën voor een open side container waar je nog niet aan hebt gedacht

De open side container is een erg handige oplossing voor het vervoeren en opslaan van lange voorwerpen. Maar er zijn zoveel oplossingen waar je waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht. De open side containers zijn namelijk multi-inzetbaar en gemakkelijk te verplaatsen. Transport- en opslagbedrijven zijn daarom lang niet de enige afnemers van deze alleskunners. 

1. DJ Booth

Heb je een praktische eyecatcher nodig op jouw volgende event? Verander een open side container in een hippe, mobiele DJ booth voor festivals en (bedrijfs)evenementen. 

2.Hangplek

Jongeren moet je de ruimte geven. Die wil je zeker niet opsluiten tussen vier (container)muren. Met een open side container creëer je een gezellige en veilige buitenruimte voor jongeren.

3. Sportschool

Is het tijd voor wat meer beweging? Een open side container leent zich perfect als een mobiele sportschool. Zo kun je zelf je eigen privé fitnessruimte openen of bijvoorbeeld fitness faciliteren aan werknemers. Dankzij de open zijde heb je altijd een frisse buitenlucht ervaring en breid je je fitness eenvoudig uit tot ver buiten de container. 

4. Showroom

Een open side container wordt ook regelmatig ingezet als showroom. Zo kun je bezoekers op een unieke manier kennis laten maken met je product of dienst. Eventueel kun je de showroom sluiten met een glazen pui. Zo creëer je een echte indoor winkelervaring, maar wel met meer licht en een ruimtelijk gevoel. 

5. Creatieve werkruimte

Het mooie van de open side container is de eindeloosheid. Perfect dus om inspiratie op te doen en om meer creativiteit in jezelf naar boven te brengen. Of je nu kunstenaar bent, doe-het-zelver of workshops pottenbakken geeft: met een open side container heb je altijd een inspirerende werkruimte

Maak kennis met onze open side container familie

Bij Hacon Containers hebben we een divers aanbod aan open side containers, elk met hun unieke eigenschappen. De 10ft open side container is het kleinste lid van de open side familie. Ideaal voor minder lange voorwerpen of kleinere werkruimtes. 

De 20ft open side container is er in verschillende varianten. Zo is er een lekbakcontainer met drie geïntegreerde lekbakken en een vloeistofdichte stalen vloer, de extra hoge 20ft high cube open side container en natuurlijk de standaard 20ft open side container. Voor wie echt out of the box wil kunnen treden, is er de all side open container. De naam zegt het al: deze 20ft container kan aan alle zijden geopend worden. 

Voor de extra grote projecten hebben we tot slot de 40ft high cube open side container voor het creëren van ruimtes van ruim 12 meter lang met een extra hoog plafond!

Open side container huren of kopen

Op zoek naar een complete container oplossing met voldoende openingen voor groei? Dan is een open side container ideaal voor jouw project. Je kunt een open side container zowel huren als kopen. Elke container is standaard uitgerust met een houten vloer, ventilatieroosters, dubbele deurvergrendelingen en slotkasten voor extra beveiliging. Je kunt de container volledig personaliseren door ze te laten spuiten in elke gewenste RAL-kleur.

Bij Hacon Containers begrijpen we dat elke behoefte uniek is. Daarom staan onze experts altijd klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden. Neem alvast online een kijkje in ons assortiment open side containers of neem direct contact op voor persoonlijk advies en de mogelijkheden. Met een open side container van Hacon denk je letterlijk en figuurlijk out of the box!

Vragen naar aanleiding van dit artikel?

+31 (0)181 263 466

 

Neem contact op

Ook interessant