Barcontainer huren of kopen bij Hacon

Een barcontainer, ook wel uitgifte container, is erg veelzijdig. Ze sluiten naadloos aan bij de behoeften van de evenementenbranche. Van een uitgiftepunt van brochures tot een festivalbar waar gasten terecht kunnen voor een vers getapt biertje. Een barcontainer is in veel gevallen de ideale keuze voor kleine (bedrijfs)feesten tot grotere festivals en evenementen.

Meer weten over het huren of kopen van een barcontainer voor jouw volgende feest of evenement? Je leest alles over onze barcontainer op deze pagina!

Alles kan in een container

+31 (0)181 263 466

Weet u al wat voor soort container u nodig heeft? 

Direct een offerte aanvragen

 

10ft of 20ft barcontainer huren of kopen

Onze 10ft uitgiftecontainer is perfect voor zowel kleine als grote evenementen. De uitgifte container is compact en daardoor weg te zetten waar jij wilt. De 20ft barcontainer is een ideale keuze als je op zoek bent naar een grotere ruimte om te gebruiken als uitgiftepunt tijdens evenementen en festivals. Ook de 20ft barcontainer is dankzij de heftruck steekgaten eenvoudig te plaatsen waar je zelf wilt. 

De 10ft uitgifte container en de 20ft barcontainer zijn zowel te huur als te koop. Bij koop is het ook nog mogelijk om de barcontainer volledig te personaliseren. Laat onze specialisten weten wat jouw wensen zijn en wij maken de barcontainer op maat! 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BARCONTAINER?

Een barcontainer of uitgifte container biedt een breed scala aan gebruiksmogelijkheden die essentieel zijn voor het slagen van elk evenement. Van tijdelijke pop-up bars tot volwaardige uitgiftepunten voor snacks en drankjes. Zelfs een volledig functionerende keuken is mogelijk. Met zijn flexibele ontwerp en mobiele eigenschappen is de barcontainer een veelzijdige oplossing.

WANNEER KIES JE EEN BARCONTAINER?

Een barcontainer is multi-inzetbaar. Deze veelzijdige containers zijn ideaal voor verschillende gelegenheden. Van een bescheiden bedrijfsborrel tot uitbundige muziekfestivals. Ze komen bijzonder goed tot hun recht tijdens outdoor evenementen waar de behoefte aan flexibele, mobiele uitgiftepunten het grootst is. Je vindt onze barcontainers dan ook op festivalterreinen door heel het land. Hier worden ze vooral ingezet als bar voor dorstige festivalgangers. Ook tijdens bedrijfsfeesten, open dagen, en teambuilding activiteiten biedt een barcontainer een praktische en stijlvolle oplossing voor cateringbehoeften. 

Maar de inzetbaarheid van een barcontainer beperkt zich niet tot eendaagse evenementen. Ze kunnen ook dienstdoen als tijdelijke koffiebar, als verkooppunt op kerstmarkten, of zelfs als permanente uitgiftepunten op plekken waar traditionele bouw niet mogelijk of gewenst is. 

DE VOORDELEN VAN EEN BARCONTAINER OP EEN RIJ

1. Makkelijk te verplaatsen

Een van de grootste voordelen van de barcontainer is dat deze eenvoudig te verplaatsen is. Dankzij de demonteerbare constructie kan de barcontainer na afloop van een festival of evenement snel worden gedemonteerd en opgeborgen. Hierdoor neemt de container minimale ruimte in beslag wanneer deze niet in gebruik is. Bovendien is de barcontainer voorzien van heftruck steekgaten aan de onderkant, waardoor hij eenvoudig naar een andere locatie kan worden verplaatst. Dit maakt het ideaal als een flexibel uitgiftepunt of een pop-up bar.

Barcontainer met grote open luiken en ruime bar

2. Duurzaam en onderhoudsarm

Duurzaamheid is helemaal hip. Gelukkig is de barcontainer dat ook. Gemaakt van hoogwaardig staal, gaat de container lang mee zonder dat er intensief onderhoud nodig is. In tegenstelling tot andere materialen blijft de barcontainer er dus altijd netjes uitzien, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

3. Multifunctioneel uitgifteluik

Een opvallend voordeel van de barcontainer is de ingebouwde luifel die je eenvoudig in- en uitklapt. Dit biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling, maar zorgt er ook voor dat klanten droog kunnen blijven, terwijl ze hun drankjes of snacks bij de barcontainer halen. De luifel geeft de barcontainer echt de uitstraling van een gezellige kraam, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bezoekers van evenementen.

Tip: lees ons blog met nog meer voordelen over de barcontainer!

SPECIFICATIES VAN DE HACON BARCONTAINERS

Onze 10ft en 20ft bar- en uitgiftecontainer zijn standaard uitgerust met essentiële voorzieningen zoals ventilatieroosters, dubbele deurvergrendelingen en een houten vloer. Bovendien maakt de integratie van heftruck steekgaten en wandcontactdozen zowel de verplaatsing als het gebruik op locatie gemakkelijk en efficiënt.

Afmetingen 10ft barcontainer:

Binnenafmetingen (LxBxH): 2.840 x 2.350 x 2.393 mm

Buitenafmetingen (LxBxH): 2.991 x 2.438 x 2.591 mm

Afmetingen 20ft barcontainer:

Binnenafmetingen (LxBxH): 5.898 x 2.350 x 2.393 mm

Buitenafmetingen (LxBxH): 6.058 x 2.438 x 2.591 mm 

Alle containers voor jouw volgende evenement

Naast de barcontainer biedt Hacon een breed scala aan containers die ideaal zijn voor de evenementenbranche en festivals. Zo hebben we koel- en vriescontainers voor het vers houden van voorraden en standaard 20ft containers voor opslag of afrastering. Deze containers zijn eenvoudig te stapelen, wat de organisatie van uw evenementenruimte vergemakkelijkt. 

Verder vind je in ons assortiment uitgiftepunten voor munten, accommodatie containers voor bijvoorbeeld kantoorruimtes of EHBO posten tijdens een evenement en natuurlijk onze Hacon Solar container voor extra power zonder een vaste stroomaansluiting. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw volgende evenement of festival? Check hier alle opties voor festivalcontainers! 

Jouw eigen barcontainer huren of kopen

Of je nu een evenement organiseert of werkzaam bent in de petrochemische sector, de veelzijdige barcontainer biedt een perfecte oplossing. Met zijn eenvoudige verplaatsbaarheid, onderhoudsvrije eigenschappen en handige luifel, is de barcontainer een uitstekende keuze voor een breed scala aan toepassingen. Wil je meer weten? Neem contact op met onze container specialisten voor meer informatie over de 10ft en 20ft barcontainer!

Ons aanbod barcontainers

Jan - productiemedewerker

“Ik krijg alles in een container!”

Alle containerspecialisten

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en ontvang ons scherpe aanbod binnen 1 werkdag!
 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Bezoek / postadres

Hacon Containers B.V.
Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

+31 (0)181 263 466

KvK nr.: 24348944
BTW nummer:  NL812649667B01

Depot Bunschotenweg 

Bunschotenweg 131
3089 KB Rotterdam
Havennummer: 2680

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00

Depot Moezelweg

Moezelweg 220
3198 LS Europoort-Rotterdam
Havennummer: 5631

+31 (0)88 422 6600
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00